REPARACIJA

Reparacija je postupak koji se koristi za saniranje manjih pukotina na prednjem vjetrobranskom staklu.
Postupak se sastoji od detaljnog čišćenja i fine obrade oštećenja, zatim se uz pomoć specijalne aparature ubrizgava tečno staklo koja popunjava pukotinu i čini je gotovo nevidljivom.
Jedan od preduslova za reparaciju je brza reakcija. Oštećeno staklo je potrebno zaštiti od spoljnih uticaja utjecaja, prljavštine i daljnjeg oštećenja lijepljenjem samoljepljive trake preko pukotine. Bitno je što prije reagovati I dovesti automobile u naš servis da se oštećenje popravi. Popravka oštećenja uštediće Vam zamjenu auto stakla!

Naši kvalitetno osposobljeni djelatnici u kombinaciji sa visokom tehnologijom koja jamči kvalitetu i trajnost će reparirati vaše staklo u skladu sa normativima važećim u većini evropskih zemalja.

 

Jedna od tehnologija sa kojom smo najviše ponosni jeste tehnologija reparacije - poseban postupak koji koristimo za reparaciju prednjih vetrobranskih stakala. Ovaj sistem za reparaciju predstavlja najbolji sistem ove vrste u svetu i koristi se u više od trideset zemalja.

Pošto se na vašem prednjem staklu pojavi oštećenje, odmah treba da se obratite našim stručnjacima. Jako je važno da ne dopustite da se oštećenje proširi, jer kada pukotine na staklu prerastu dužinu od nekoliko santimetara, reparacija može predstavljati veliki problem. Takođe je važno da se oštećenje ne zaprlja. Zbog toga ga obavezno prekrijte zaštitnom nalepnicom, pre nego što se uputite u Glass Service. Ne zaboravite - popravka stakla je daleko jeftinija od zamene!

Visoko osposobljeni stručnjaci rade isključivo po najvišim standardima tehnologije koja se koristi u preko 30 zemalja Sveta. Tek posle konsultacije sa Vama, naši stručnjaci pristupaju samoj realizaciji. Popravka se obično radi kod četiri različite vrste oštećenja. Potrudićemo se da Vam objasnimo da je rešenje za koje smo se odlučili zaista najbolje. Na primer, ako se oštećenje nalazi u delu vidnog polja vozača, najbolje rešenje je zamena šoferšajbne. Ako se oštećenje nalazi sa strane, rešenje je popravka.

 

Šta je reparacija vjetrobranskog stakla?

 

Reparacija vjetrobranskog stakla je proces koji se kombinije sa modernom tehnologijom i ljudskim vještinama popravaka oštećenja.